• header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Contact

Voor verdere antwoorden op vragen over de Contactclown, die u op de website niet heeft kunnen vinden kunt u een berichtje sturen naar: info@raybiemans.nl.

Bent u geen clown, maar wilt u wel de Contactclown Nieuwsbrief ontvangen stuur dan een mail met als onderwerp "Nieuwsbrief Contactclown" naar info@raybiemans.nl

Aanmelden bij voorkeur voor de jaaropleiding per e-mail, via onderstaand contactformulier of per telefoon.


Ray Biemans
Adres:                 Brabantlaan 40, 5735KA, Aarle-Rixtel
Rabobank:          NL70RABO0101410646
Mobiel:                06 - 12577006
KvK-inschrijving: 17239968 Opleidingsinstistuut voor Contactclown

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van het Opleidingsinstituut voor Contactclown kunt u hier downloaden.


Voor contactclowns: privacy
Ik vind het fijn dat je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten. Je hebt mij eens je naam, eventueel je adres en e-mailadres daarvoor doorgegeven. 

Ik wil je graag laten weten dat ik jouw gegevens uitsluitend gebruik om je te informeren over mijn activiteiten, cursussen, workshops, werk/vakantieweken en voor het toezenden van facturen. 

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en zal deze NOOIT ZONDER JE TOESTEMMING aan anderen doorgeven, tenzij nodig voor het afwikkelen van mijn (financiële) administratie. 

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten hoef je niets te doen. Je blijft dan zo’n 6 maal per jaar een nieuwsbrief ontvangen. Je kunt op elk moment laten weten dat je mijn berichten niet meer wilt ontvangen. 

Wil je je uitschrijven, klik dan op info@raybiemans.nl en verzoek me je gegevens te verwijderen. Graag daarbij je naam en e-mailadres vermelden. Je gegevens worden dan uit het adressenbestand verwijderd. 

Hartelijke groet,
Ray Biemans