• header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Workhops & Trainingen

 

‘Bloeien Groeien door SAMEN SPELEN’In deze speeldagen worden we, als Contactclown, uitgedaagd om te spelen met elkaar, alleen, met materiaal en met geluid.
In de speeldagen besteden we aandacht aan een aantal thema’s:

 
  1. Spelen met eenvoudige materialen. Deze stimuleren en prikkelen het waarnemend voelen.  
  2. Werken aan een kleine act voor jonge kinderen, mensen met een beperking en voor dementerende ouderen.
  3. De dans, het geluid en de dieren.

Deze oefeningen geven je een kans om je balans te herstellen en te bewaken. Clownerie brengt helderheid en aanwezigheid met zich mee. Zodat het makkelijker wordt om grenzen te stellen en te verleggen. Dat helpt om de juiste keuzes in het leven te maken.

Clownerie verlicht, inspireert en voegt verfijning en plezier toe aan het leven. Jouw zelfwaarneming en zelfkennis gaan bloeien en groeien.

Je ontdekt en ervaart structuur waarop je altijd en overal op mag vertrouwen. Door samenspelen wordt je ontvankelijkheid groter en je draagkracht en veerkracht ontwikkelen zich. Je ervaart meer contact met de ander.

De vaardigheden die je leert zijn ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling en word je alerter. Door deze ontdekkingen durf je je kwetsbaarder op te stellen. Dan gaat verbinding maken met de ander vanzelfsprekender. 

In deze speeldagen benaderen we het samenspelen met verschillende vormen voor 2,3 of 4 personen. Maar we kijken ook naar het individuele personages. Elke speeldag gaan we uit van een of een combinatie van bovenstaande thema’s.
 
Daar waar het mogelijk is zullen we de individuele wensen gedurende de speeldag, speelmomenten en bij de feedback meenemen.
 Het mobielenummer: 0612577006 
Info@raybiemans.nl