• header
  • header
  • header
  • header
  • header
  • header

Veelgestelde Vragen

Hier wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen.

Ik ben mijn wachtwoord/gebruikersnaam kwijt.

Je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken door gebruik te maken van het wachtwoord vergeten formulier. Je kunt dit formulier ook gebruiken om een nieuwe activatiemail te laten versturen. Klik dan op de link 'wachtwoord behouden' in je ontvangen email en je account wordt geactiveerd. In de aanhef van de email vind je jouw gebruikersnaam.

Waarvoor heb ik een gebruikersnaam en wachtwoord nodig?

Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te kunnen loggen. We gebruiken deze gegevens om alles wat je op deze website doet op te kunnen slaan. Deze informatie wordt niet verkocht of verspreidt tenzij dit ons door de wet verplicht wordt gesteld.

Kan ik me inschrijven zonder e-mailadres?

Nee, dit is niet mogelijk. Om inschrijving mogelijk te maken sturen we een activatielink naar je e-mailadres. Om de transparantie te vergroten controleren we ook of een e-mailadres niet al in ons systeem voorkomt.

Ik heb me ingeschreven maar geen activeringsmail ontvangen.

Het is mogelijk dat de activeringsmail als ongewenste post is aangemerkt en dus in een andere map staat. Staat hij hier ook niet in, dan kun je proberen je met een ander e-mailadres te registreren.
Mocht ook dit niet lukken, stuur dan een e-mail naar info@raybiemans.nl.
Verstuur de email vanaf hetzelfde e-mailadres wat je ook gebruikt hebt om jezelf te registreren. We zullen je account dan handmatig activeren.

Ik kan niet inloggen, er staat dat mijn gebruikersnaam niet bestaat.

Als er staat dat je gebruikersnaam niet bestaat, kijk dan of je geen tikfout hebt gemaakt.
Zo nee, dan is er iets mis gegaan bij de registratie en moet je je opnieuw registreren. Je kunt dan dezelfde naam gebruiken.

Wat zijn de gebruikersrangen?

Voor deze website zijn verschillende gebruikersrangen ingesteld. Hieronder vindt je een lijstje met de verschillende rangen.

  • Beheerder: De beheerder van de website. Kan zelf berichten plaatsen en alle berichten aanpassen/verwijderen. De beheerder kan tevens de rang van andere gebruikers aanpassen.
  • ContactClown in opleiding of afgestudeerd: Beperkte beheermogelijkheden op de website. Kan zelf berichten plaatsen en eigen berichten aanpassen/verwijderen
  • Bezoeker: Geen beheerrechten. Kan echter wel eenvoudig reageren onder zijn eigen clownsnaam.

Mijn vraag staat er niet bij...

Dan kun je gebruik maken van ons contactformulier. We proberen binnen twee werkdagen je vraag te beantwoorden.